ББМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Може би се чудите каква е разликата между по-нова компания и тази, която има история зад себе си. Е, можем да ви кажем, че сме една от най-добрите строителни компании, факт, подкрепен от години в бизнеса - това е повече от десетилетия на осигуряване на постоянно отлични услуги с висок рейтинг на удовлетвореност на клиентите. Ние знаем къде можем да бъдем най-ефективни и обръщаме внимание дори на най-малките детайли, като работим с нашите клиенти, за да сме сигурни, че и те ще останат доволни.

Защо да изберете нас?

1. Ние работим с вас.
Като най-добрата строителна компания в България, ние ще работим с вас по вашия проект, голям или малък. Заедно ще прецизираме вашите нови планове за строителство, преустройство или обновяване, като включим желаните от вас проекти и спецификации.

2. Предлагаме конкурентни цени.
Изборът на най-добрата строителна компания означава, че ще се възползвате от най-добрите услуги, които също са достъпни, с висока възвръщаемост на инвестицията. Ние работим в рамките на вашия бюджет, за да гарантираме, че получавате това, което искате, като използвате икономически ефективни стратегии.

3. Имаме богат опит в строителството.
Нашето обширно портфолио включва проекти, свързани с изграждането на ресторанти, офис площи, магазини и т.н. Получавате шанс да работите с екип, който познава търговския строителен бизнес отвътре и отвън за единствено по рода си преживяване.

4. Имаме отлична репутация.
Тъй като ние сме добре известни в бранша с предоставянето на качествени търговски строителни решения за нашите клиенти, всичко, което трябва да направите, е да проверите нивото на успех, което е отлично, както и нашите дългогодишни взаимоотношения с клиенти. Те продължават да се връщат, за да използват нашия опит всеки път, което води до висок процент на повтарящи се клиенти. Ние разполагаме с уникални програми за безопасност, плюс дългогодишните ни служители и подизпълнители говорят и за нашата история на високи постижения.

СЕРТИФИКАТИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ

Compare listings

Compare